Fagylaltozzunk!

 2013.10.27. 16:26

Fatamorgana.jpg

Rómában a Trastevere városnegyedben található egy eredeti fagylaltozó melyben teljesen természetes alapanyagokból, mesterséges adalék mentesen, hagyományos módszerek szerint készítik helyben a különlegesnél különlegesebb ízű fagylaltokat. Nem számoltam de kb. 40-50 fagylalt íz közül választhatunk. Csak csokoládéból van 5-6 fajta köztük a különleges Madagaszkári csokoládé és Venezuelai csokoládé. De már kóstoltam a Dobos torta ízt is! Sok a gyümölcs íz és a különlegességek mint a bazsalikom íz vagy a levendula és kamilla! Ezekhez még nem volt bátorságom!

Igazi nagy öröm a lisztérzékenyek számára, hogy teljesen gluténmentesen működik, keresztszennyeződés lehetetlen! A tölcséreket is helyben készítik.

Címe: Via Roma Libera, 11 (Piazza San Cosimato sarok) itt található.

Címkék: fagylalt olasz gluténmentes lisztérzékeny fagylaltozó Róma

A bejegyzés trackback címe:

https://romalepesrollepesre.blog.hu/api/trackback/id/tr385601639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása